In memoriam: Ivan Hećimović

S velikom tugom smo primili vijest da nas je u 74. godini napustio gospodin Ivan Hećimović, naš dugogodišnji sportski djelatnik, legenda novljanskog i hrvatskog kuglanja te član Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga grada Novske.

Gospodin Hećimović je kroz svoje cjeloživotno sportsko djelovanje dao izniman doprinos razvoju novljanskog sporta. Od samih početaka rada Zajednice sportskih udruga grada Novske davao je doprinos njenom razvoju kao član Skupštine, Izvršnog odbora, a u mandatu 2014. – 2018. godine i kao dopredsjednik.

Posebno je zaslužan za razvoj kuglačkog sporta u Novskoj, a i u Republici Hrvatskoj. Svi smo zahvalni za trud koji je uložio u izgradnju današnje gradske kuglane u Novskoj i svakodnevnu brigu na njenom održavanju. Dugi niz godina bio je na čelu jedinog novljanskog prvoligaša Kuglačkog kluba Novska.

Kroz rad u Skupštini i Izvršnom odboru Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije dao je velik doprinos i razvoju sporta na razini Sisačko-moslavačke županije.
Ivan Hećimović ostat će u srcima svih sportskih djelatnika i sportaša i na taj način ostati dio naše sportske obitelji.
Počivao u miru Božjem!