Sportašice i sportaši Novske dobili kombi vozilo

Zajednica športskih udruga Grada Novske dobila je kombi vozilo, ključeve vozila Josipu Šimunoviću, predsjedniku Zajednice, uručio je Marin Piletić, gradonačelnik.

Tom je prigodom kazano kako će koristi od vozila imati svi sportaši Grada Novske, 34 članice Zajednice športskih udruga Grada Novske.

Kako je rekao predsjednik, Zajednica za rad sportskih klubova i rekreativaca, od nešto više od 1,3 milijuna kuna, koliko dobivaju za svoj rad tijekom godine, oko osamsto tisuća kuna izdvaja za prijevoz sportaša na utakmice i sportske susrete.

Ovaj kombi će umanjiti troškove prijevoza, ovom prigodom zahvaljujem se Gradu Novska, kao i Hrvatskom Olimpijskom odboru, koji su sredstvima sudjelovali u kupnji kombi vozila –

zahvalio se Josip Šimunović, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Novske.

Hrvatski olimpijski odbor kroz Projekt aktivne zajednice sufinancira lokalne sportske sredine, sredstvima za nabavku opreme i rekvizita. Tako se sudjelovali i u nabavci kombi vozila za novljanske sportaše, a prema riječima Ljiljane Gavranović, izaslanice Hrvatskog olimpijskog odbora, nabavljeni su novi golovi za igralište u Staroj Subockoj, kroz program „Odaberi sport“.

Grad Novska je izdvojio sredstva, kako je rekao Marin Piletić, gradonačelnik, kako bi Zajednica športskih udruga Grada Novske imala službeno vozilo za prijevoz sportaša.

Izvor: Novska.in