Obavijest

Poštovani sportaši i sportski djelatnici, dragi sportski prijatelji i suradnici, potaknuti mnogobrojnim upitima proteklih sati, oko pomoći za pogođene katastrofalnim potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u dogovoru sa Hrvatskim olimpijskim odborom, obavještavamo Vas da će se pomoć za sportaše i sportske udruge stradale u ovoj nevjerojatnoj katastrofi koordinirati preko Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije i Hrvatskog olimpijskog odbora. Sve detalje dostavit ćemo Vam preko Hrvatskog olimpijskog odbora i Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u vrlo kratkom vremenu. 

Malo vremena nam je potrebno kako bi otvorili poseban žiro-račun za ovo svrhu u cilju potpuno transparentnog uvida u korištenju ovih sredstava.

Stoga Vas ljubazno molimo da pričekate upute nas i naše krovne organizacije kako bi mi u sportskoj obitelji pomogli na najbolji mogući način onim našim članovima koji su u ovoj katastrofi najteže stradali.

Sve informacije možete dobiti u Hrvatskom olimpijskom odboru ili u Zajednici sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije na dolje navedene brojeve mobitela.

Hvala svima na pozitivnim mislima i budućoj pomoći.

S poštovanjem, 

Josip Šimunović